Czarnodzioby Scythebill

Jego naturalne siedliska to subtropikalne lub tropikalne wilgotne lasy nizinne oraz subtropikalne lub tropikalne wilgotne lasy górskie.



Czarnodziób jest klasyfikowany jako najmniejszy niepokój. Nie kwalifikuje się do kategorii bardziej zagrożonej. Kategoria ta obejmuje szeroko rozpowszechnione i obfite taksony.

Scythebill (Campylorhamphus falcularius) to gatunek ptaka z podrodziny Dendrocolaptinae. Występuje w Argentynie, Brazylii i Paragwaju. Jego naturalne siedliska to subtropikalne lub tropikalne wilgotne lasy nizinne oraz subtropikalne lub tropikalne wilgotne lasy górskie. Referencje - * BirdLife International 2004. Campylorhamphus falcularius. Czerwona lista gatunków zagrożonych IUCN 2006. Pobrano 25 lipca 2007 r. Więcej

Wyniki dla: kosa czarnodziobyTłumaczenia 1 - 30 z 966 angielski angielski fiński fiński fakturowany zimorodek czarnodzioby rybak, pelargopsis melanorhyncha drozd czarnodzioby, Turdus ignobilis łowca drzew czarnodzioby Więcej

mieszanka białego husky pomorskiego



Czarnodzioby Scythebill (Campylorhamphus falcularius) autorstwa Dona Jonesa. Więcej