Wschodni śpiewający jastrząb

Występuje na półpustynnych, suchych krzewach i zalesionych łąkach poniżej 2000 r. W południowej Etiopii, Dżibuti, zachodniej Somalii, wschodniej Kenii, północno-wschodniej Tanzanii i przyległej Ugandzie.

Obraz Wschodniej Chanting-Goshawk jest objęty licencją Creative Commons Uznanie autorstwa - na tych samych warunkach .
Pierwotnym źródłem : Lip Kee YapPermission (Ponowne użycie tego pliku) To zdjęcie, które zostało pierwotnie opublikowane na Flickr.com, zostało przesłane na Commons przy użyciu bota do przesyłania Flickr w dniu 11:29, 22 sierpnia 2009 (UTC) przez Attis1979 (dyskusja). W tym dniu był objęty licencją na podstawie poniższej licencji. Ten plik jest objęty licencją na podstawie licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.Możesz: udostępniać - kopiować, rozpowszechniać i transmitować pracę
Autor : Lip Kee YapPermission (Ponowne użycie tego pliku) To zdjęcie, które zostało pierwotnie opublikowane na Flickr.com, zostało przesłane na Commons przy użyciu bota do przesyłania Flickr w dniu 11:29, 22 sierpnia 2009 (UTC) przez Attis1979 (dyskusja). W tym dniu był objęty licencją na podstawie poniższej licencji. Ten plik jest objęty licencją na podstawie licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.Możesz: udostępniać - kopiować, rozpowszechniać i transmitować pracę



Wschodni śpiewający jastrząb jest klasyfikowany jako najmniejszy niepokój. Nie kwalifikuje się do kategorii bardziej zagrożonej. Kategoria ta obejmuje szeroko rozpowszechnione i obfite taksony.

* Eastern Chanting-Goshawk Ptak siedzący na krzaku przy drodze Samburu-Buffalo Springs National Reserves, Kenia Robert Wynands 22 lipca 1994 22 tygodni temu 3 Dźwięki 0 nagrań * Brak dostępnych nagrań dźwiękowych * Wyślij lub udostępnij tę stronę * Wyślij tę stronę e-mailem ta strona O nas | Skontaktuj się z nami | FAQ Reklama więcej Więcej



Zobacz wszystkie zdjęcia jastrzębia śpiewającego ze wschodu Pokaż wszystkie zdjęcia jastrzębia śpiewającego ze wschodu pokaż dział Linki zewnętrzne (0) Obecnie nie mamy linków zewnętrznych dla tego gatunku. Więcej